
>
Черевко, Олександр Іванович.Розробка рецептури м´ясних січених виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) [Текст] / О. І. Черевко, Т. Л. Колесник, М. П. Головко //
Черевко, Олександр Іванович.
Збірник наук. пр. Полтав. ун-ту спожив. кооперації України. - Полтава : ПУСКУ, 2004.
Додаткові точки доступу:
Колесник, Т. Л.
Головко, Микола Павлович
Додаткові точки доступу:
Колесник, Т. Л.
Головко, Микола Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|