
>
Analytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids - Calcium alginate" [Electronic resource] / O. Neklesa, Y. Yarantseva, Y. Pyvovarov, O. Grinchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 6, Issue 11(90). - С. 35-40. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.117109.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Neklesa, Olga
Yarantseva, Yevgeniia
Pyvovarov, Yevgen
Grinchenko, Olga
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Neklesa, Olga
Yarantseva, Yevgeniia
Pyvovarov, Yevgen
Grinchenko, Olga
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |