
>
Бондар, М. С.Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хліба [Текст] / М. С. Бондар, наук. керівник С. Г. Олійник //
Бондар, М. С.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 29.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|