
>
Буштаков, І. С.Актуальність і шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробів [Текст] / І. С. Буштаков ; наук. керівник: В. В. Колесник, В. В. Полупан //
Буштаков, І. С.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 14.
Додаткові точки доступу:
Колесник, Вікторія Валентинівна\наук. керівник\
Полупан, Валентин Вадимович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Колесник, Вікторія Валентинівна\наук. керівник\
Полупан, Валентин Вадимович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |