
>
Використання насіння чіа для покращення структурних характеристик та нутрієнтного складу збивних цукерок [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, В. М. Михайлов, О. М. Шкляєв, А. Л. Рогова, Г. В. Новік, Н. В. Лапицька //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - No. 6 (132).
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Шкляєв, О. М.
Рогова, А. Л.
Новік, Г. В.
Лапицька, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Шкляєв, О. М.
Рогова, А. Л.
Новік, Г. В.
Лапицька, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|