>
Нечепуренко, К. Б.Перспективи одержання капсульних форм у створенні напівфабрикатів із пробіотичними властивостями [Текст] / К. Б. Нечепуренко, Є. П. Пивоваров //
Нечепуренко, К. Б.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 34.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|