>
Камсуліна, Наталія Валеріївна.Дослідження вливу нетрадиційних рецептурних компонентів на якість пастильних виробів [Текст] / Н. В. Камсуліна, Д. А. Набіх //
Камсуліна, Наталія Валеріївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 71-72.
Додаткові точки доступу:
Набіх, Д. А.
Додаткові точки доступу:
Набіх, Д. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|