
>
З організації роботи екзаменаційної комісії та підготовки до атестації [Електронний ресурс] : метод. вказівки для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец.: 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, Переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова, С. А. Золотарьова. - Харків : [б. в.], 2024. - 51 с. - Бібліогр.: с. 42-49. - Б. ц.
Ключові слова: професійна освіта -- профессиональное образование -- аграрний сектор -- аграрный сектор -- аграрне виробництво -- аграрное производство -- переробка сільськогосподарської продукції -- переработка сельскохозяйственной продукции -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки мають високу актуальність у контексті сучасних вимог до якості вищої освіти та підготовки фахівців як для освіти, так і для аграрного сектору. Враховуючи специфіку спеціальності 015 «Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)», ефективна організація роботи екзаменаційної комісії є важливим інструментом для перевірки рівня теоретичних знань і практичних навичок студентів. Сучасний ринок праці вимагає від фахівців не лише знань, але й здатності адаптуватися до змін, впроваджувати інновації та застосовувати міждисциплінарні підходи. Тому розробка прозорих і ефективних механізмів атестації сприяє забезпеченню конкурентоспроможності випускників на ринку праці. Крім того, впровадження цих вказівок сприяє: уніфікації підходів до організації атестаційного процесу; підвищенню об’єктивності оцінювання; створенню сприятливих умов для реалізації освітньої програми.
Додаткові точки доступу:
Пономарьова, Марина Сергіївна\авт.-уклад.\
Новікова, Вікторія Євгеніївна\авт.-уклад.\
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: професійна освіта -- профессиональное образование -- аграрний сектор -- аграрный сектор -- аграрне виробництво -- аграрное производство -- переробка сільськогосподарської продукції -- переработка сельскохозяйственной продукции -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки мають високу актуальність у контексті сучасних вимог до якості вищої освіти та підготовки фахівців як для освіти, так і для аграрного сектору. Враховуючи специфіку спеціальності 015 «Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)», ефективна організація роботи екзаменаційної комісії є важливим інструментом для перевірки рівня теоретичних знань і практичних навичок студентів. Сучасний ринок праці вимагає від фахівців не лише знань, але й здатності адаптуватися до змін, впроваджувати інновації та застосовувати міждисциплінарні підходи. Тому розробка прозорих і ефективних механізмів атестації сприяє забезпеченню конкурентоспроможності випускників на ринку праці. Крім того, впровадження цих вказівок сприяє: уніфікації підходів до організації атестаційного процесу; підвищенню об’єктивності оцінювання; створенню сприятливих умов для реалізації освітньої програми.
Додаткові точки доступу:
Пономарьова, Марина Сергіївна\авт.-уклад.\
Новікова, Вікторія Євгеніївна\авт.-уклад.\
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 12 |