
>
Impact of sprouted wheat grain flakes on the quality characteristics of dough and bread made from wheat flour [Text] / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, B. Bilash, O. Bolkhovitina //
EUREKA: Life Sciences. - 2024. - № 3. - P. 54-60. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2024.003579.
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, Svitlana
Samokhvalova, Olga
Bilash, B.
Bolkhovitina, Olena
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, Svitlana
Samokhvalova, Olga
Bilash, B.
Bolkhovitina, Olena
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|