
>
Маяк, Ольга Анатоліївна.Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва роздільних концентратів із рослинної сировини [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, Г. Г. Шершньов //
Маяк, Ольга Анатоліївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2 (26). - С. 193-200.
Додаткові точки доступу:
Сардаров, А. М.
Шершньов, Г. Г.
Додаткові точки доступу:
Сардаров, А. М.
Шершньов, Г. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |