
>
Міносян, Андрій Сергійович.Управлінський аспект у діяльності фахівця готельного і ресторанного бізнесу [Текст] / А. С. Міносян, О. М. Варипаєв //
Міносян, Андрій Сергійович.
Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 верес. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 12-13.
Додаткові точки доступу:
Варипаєв, Олексій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Варипаєв, Олексій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|