
>
Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру [Електронний ресурс] / Ю. І. Єфремов, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, М. О. Карев //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - 2009. - Вип. 1 (9). - С. 411-418.
Додаткові точки доступу:
Єфремов, Ю. І.
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Карев, М. О.
Додаткові точки доступу:
Єфремов, Ю. І.
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Карев, М. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |