
>
Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продукту [Текст] / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, Г. А. Селютіна, Т. М. Попова, В. М. Селютін, І. М. Бєляєва //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 199-211.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Ленерт, С. О.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Попова, Тетяна Миколаївна
Селютін, Віктор Михайлович
Бєляєва, Інна Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Ленерт, С. О.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Попова, Тетяна Миколаївна
Селютін, Віктор Михайлович
Бєляєва, Інна Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |