
>
Міносян, Андрій Сергійович.Презентація як інтерактивна форма організації лекції [Текст] / А. С. Міносян, І. П. Коршунова //
Міносян, Андрій Сергійович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 121-123.
Додаткові точки доступу:
Коршунова, І. П.
Додаткові точки доступу:
Коршунова, І. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|