
>
Колесник, А. С.Підходи до вироблення стратегії підприємства [Текст] / А. С. Колесник, В. О. Косінова ; наук. керівник Л. І. Безгінова //
Колесник, А. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 181.
Додаткові точки доступу:
Косінова, В. О.
Безгінова, Любов Іванівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Косінова, В. О.
Безгінова, Любов Іванівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|