
>
Дискретноімпульсне змішування борошняних компонентів [Текст] / І. Я. Стадник, Ю. Паньків, Н. В. Чорна, Т. О. Лісовська //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 157-171.
Додаткові точки доступу:
Стадник, І. Я.
Паньків, Ю.
Чорна, Ніна Вікторівна
Лісовська, Т. О.
Додаткові точки доступу:
Стадник, І. Я.
Паньків, Ю.
Чорна, Ніна Вікторівна
Лісовська, Т. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|