>
Рижкова, Таїсія Миколаївна.Формування споживних властивостей козиного зернистого сиру з препаратом «БЕТАВІТОН» [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева, С. Л. Волкотруб //
Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 155-156.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Волкотруб, С. Л.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Волкотруб, С. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |