
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Основні напрямки використання молочно-білкових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Сучасні тренди, реалії і перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної справи : збірник тез Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Хмельницький-Меджибіж, 23-24 трав. 2024 р. - Хмельницький-Меджибіж : Хмельницький нац. ун-т, 2024. - С. 58-50.
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|