
>
Study into the influence of operating processing parameters on qualitative characteristics of the carrot concentrated product [Electronic resource] / A. Sardarov, O. A. Mayak, A. O. Shevchenko, S. Prasol, G. Shershnev //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 5, Issue 11. - С. 55 - 62.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.143408.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sardarov, Aziz
Mayak, Olga
Shevchenko, Andrey
Prasol, Svitlana
Shershnev, Gennadiy
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sardarov, Aziz
Mayak, Olga
Shevchenko, Andrey
Prasol, Svitlana
Shershnev, Gennadiy
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |