
>
The Effect Of Storing Temperature And Variety Features On The Culinary Properties Of Potato [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, H. Postnov, I. Safronska, N. Ilina, N. Lyubymova, G. Sukhova, Y. Hrynova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 11-107. - P. 43-53.. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.214930.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pusik, Ludmila
Pusik, Vlаdimir
Postnov, Hennadii
Safronska, I.
Ilina, Nataliia
Lyubymova, Nina
Sukhova, Galina
Hrynova, Y.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pusik, Ludmila
Pusik, Vlаdimir
Postnov, Hennadii
Safronska, I.
Ilina, Nataliia
Lyubymova, Nina
Sukhova, Galina
Hrynova, Y.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |