
>
Шеін, К. Ю.Вміст БАР у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом [Текст] / К. Ю. Шеін, А. А. Денисенко ; наук. керівник Г. А. Селютіна //
Шеін, К. Ю.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 80.
Додаткові точки доступу:
Денисенко, А. А.
Селютіна, Галина Анатоліївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Денисенко, А. А.
Селютіна, Галина Анатоліївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|