
>
Основи наукових досліджень (вибіркова) [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], 2024. - 33 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |