>
Effect Of Microbial Polysaccharides On The Quality Indicators Of Protein-Free And Gluten-Free Products During Storage [Electronic resource] / O. Samokhvalova, Zynovija Kucheruk, Kateryna Kasabova, Svitlana Oliinyk, N. Shmatchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 1, Issue 11-109. - С. 61 - 68. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.225003.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Kucheruk, Zynovija
Kasabova, Kateryna
Oliinyk, Svitlana
Shmatchenko, Natalia
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Kucheruk, Zynovija
Kasabova, Kateryna
Oliinyk, Svitlana
Shmatchenko, Natalia
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |