
>
Бойко, Д. В.Аналіз ринку органічної м’ясної сировини з метою використання у ресторанній індустрії [Текст] / Д. В. Бойко, наук. керівник І. В. Золотухіна //
Бойко, Д. В.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 91.
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|