
>
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу рецептурних компонентів на граничну напругу зсуву структурованого продукту на основі сиру кисломолочного [Текс] / П. В. Гурський, М. Б. Колеснікова, Ф. В. Перцевой //
Гурський, Петро Васильович.
Прогресивні техніка та технологія харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : темат. збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - Вип. 1. - С. 124-128..
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|