
>
Foshchan, Andriy.Mathematical modelling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of polysaccharide and protein origins [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash, V. Potapov //
Foshchan, Andriy.
Food science and technology. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 46-54. - DOI https://doi.org/10.15673/fst.v16i2.2371.
Додаткові точки доступу:
Yevlash, Viktoria
Potapov, Volodymyr
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Yevlash, Viktoria
Potapov, Volodymyr
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|