>
Технологія продукції харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, М. О. Янчева, Л. М. Тіщенко. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 240 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Янчева, Марина Олександрівна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Янчева, Марина Олександрівна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|