>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Визначення потенційних ризиків технології молочних десертів на основі білково-вуглеводної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Обладнання та технологія харч. вир-в : збірник наук. пр. Донец. нац. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - Вип. 23. - С. 155-161.
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Федак, В. І.
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Федак, В. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|