
>
Okulu , Onoriode.Modern aspects of bakery products technology improving via addition of spirulina [Text] / О. Okulu , L. S. Myronenko, T. V. Shkolnikova ; за ред. Є. І. Сокола //
Okulu , Onoriode.
Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези доп. XXX Міжнар. наук.-практ. конф. MіcroCAD-2022, 19-21 жов. 2022 р. - Харків : ХТУ "ХПІ", 2022. - С. 387.
Додаткові точки доступу:
Myronenko, L. S.
Shkolnikova, T. V.
Сокола, Є. І. \за ред.\
Додаткові точки доступу:
Myronenko, L. S.
Shkolnikova, T. V.
Сокола, Є. І. \за ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|