
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Дослідження зміни показників якості здобного печива з додаванням виноградних порошків під час зберігання [Текст] / О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 147-149.
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|