
>
Теплове обладнання підприємств харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування. Ч. 1. Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії / авт.-уклад.: А. О. Шевченко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2025. - 41 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович\авт.-уклад.\
Михайлов, Валерій Михайлович\авт.-уклад.\
Маяк, Ольга Анатоліївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович\авт.-уклад.\
Михайлов, Валерій Михайлович\авт.-уклад.\
Маяк, Ольга Анатоліївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|