
>
Инновационное развитие сферы питания как составляющей продовольственного комплекса [Текст] / В. М. Михайлов, А. И. Черевко, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова //
Наука, питание и здоровье : материалы конгресса, г. Минск, 8-9 июня 2017 г. - Минск : Беларуская навука, 2017. - С. 18-27.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Черевко, А. И.
Яцун, Л. Н.
Михайлова, Елена Валентиновна
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Черевко, А. И.
Яцун, Л. Н.
Михайлова, Елена Валентиновна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|