
>
Удосконалення баромембранних процесів і ресурсозберігаючих технологій структурованої десертної продукції [Текст] : звіт про наук.-дослідну роботу (остаточний) / Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна, В. В. Гузенко, В. І. Скринник, І. А. Мороз, В. О. Змєйов, О. Д. Болдін, Г. В. Дейниченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 129 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Золотухіна, Інна Василівна
Гузенко, Віталій Вікторович
Скринник, В. І.
Мороз, І. А.
Змєйов, В. О.
Болдін, О. Д.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Золотухіна, Інна Василівна
Гузенко, Віталій Вікторович
Скринник, В. І.
Мороз, І. А.
Змєйов, В. О.
Болдін, О. Д.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |