
>
Гавриш, Тетяна Володимирівна.Дослідження фізико-хімічних показників якості безглютенових макаронних виробів з псиліу [Текст] / Т. В. Гавриш, Я. В. Даньшин, А. Логінова //
Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Харків, 17 груд. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 24-25..
Додаткові точки доступу:
Даньшин, Ярослав В'ячеславович
Логінова, А.
Додаткові точки доступу:
Даньшин, Ярослав В'ячеславович
Логінова, А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|