
>
Substantiating the use of sprouted beans flour in the production of sour milk products based on goat milk [Electronic resource] / Y. Biletska, V. Babenko, A. Krivtsova, R. Plotnikova, O. Skyrda, T. Ryzhkova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 4, Issue 11-106. - P. 6-13.. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.209514.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Biletska, Y.
Babenko, V.
Krivtsova, A.
Plotnikova, R.
Skyrda, O.
Ryzhkova, Taisia
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Biletska, Y.
Babenko, V.
Krivtsova, A.
Plotnikova, R.
Skyrda, O.
Ryzhkova, Taisia
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |