>
Визначення рівня радіаційної та хімічної безпеки сировини для виготовлення харчової продукції функціонального призначення («Нового покоління») [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Л. О. Чуйко, О. Т. Старчаєнко //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2005. - Вип. 38: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 118-123.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Л. О.
Старчаєнко, О. Т.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Л. О.
Старчаєнко, О. Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|