>
Вирич, Л. Я.Исследования мяса свинины, выращенной ускоренным способом [Текст] / Л. Я. Вирич, Ф. В. Перцевой, Л. В. Терещенко //
Вирич, Л. Я.
Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания : тезисы докл. Всесоюзной науч. конф. - Харьков : ХИОП, 1981. - С. 163-164.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федор Всеволодович
Терещенко , Л. В.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федор Всеволодович
Терещенко , Л. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|