
>
Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Т. М. Попова, О. В. Гапонцева //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 383-390.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Попова, Тетяна Миколаївна
Гапонцева, О. В.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Попова, Тетяна Миколаївна
Гапонцева, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|