
>
Пашковський, В. І.Фактори, що впливають на якість продукції під час зберігання в фруктосховищах [Текст] / В. І. Пашковський, наук. керівник Д. П. Семенюк //
Пашковський, В. І.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 211.
Додаткові точки доступу:
Семенюк, Дмитро Павлович
Додаткові точки доступу:
Семенюк, Дмитро Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|