
>
Researches of system water of food raw materials by thermodynamic and molecular-kinetic methods [Electronic resource] / M. Pogozhikh, A. Pak, M. Chekanov, E. Ishtvan, I. Pavliuk //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 5, Issue 11. - С. 42-46. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.27790.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pogozhikh, Mykola
Pak, Andrey
Chekanov, M.
Ishtvan, Egor
Pavliuk, Igor
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pogozhikh, Mykola
Pak, Andrey
Chekanov, M.
Ishtvan, Egor
Pavliuk, Igor
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |