
>
Камсуліна, Наталія Валеріївна.Дослідження функціонально-технологічних властивостей нових видів рослинних білків [Текст] / Н. В. Камсуліна, Н. Г. Гринченко //
Камсуліна, Наталія Валеріївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 19-20.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|