
>
Гейда, А.Застосування біотехнологічних підходів щодо стабілізації якості сметани [Текст] / А. Гейда, Т. М. Рижкова //
Гейда, А.
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Нац. ун-т харч. технологій, 11-12 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - Ч. 1. - С. 381.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|