
>
664.7(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія зберігання і переробки зерна (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / НМЦ аграр. освіти ; уклад. Н. М. Осокіна, уклад. О. П. Герасимчук, уклад. Н. П. Матвієнко, уклад. О. М. Сафонова, уклад. І. М. Фоміна. - К. : Аграр. освіта, 2011. - 16 с. : табл. - Бібліогр.: с. 15. - 5.29 грн.
Ключові слова: післязбиральна обробка -- зберегання -- консервування -- насіння -- рослинництво -- харчова промисловість -- переробка --
Додаткові точки доступу:
Осокіна, Н.М.\уклад.\
Герасимчук, О.П.\уклад.\
Матвієнко, Н.П.\уклад.\
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)\уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10)\уклад.\
НМЦ аграр. освіти
З-14
УДК | |
664.7(073) |
Ключові слова: післязбиральна обробка -- зберегання -- консервування -- насіння -- рослинництво -- харчова промисловість -- переробка --
Додаткові точки доступу:
Осокіна, Н.М.\уклад.\
Герасимчук, О.П.\уклад.\
Матвієнко, Н.П.\уклад.\
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)\уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10)\уклад.\
НМЦ аграр. освіти
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
2 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
3 | оиф | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | б/н1 |
2 | ч.з. оиф | б/н2 |
3 | оиф | б/н3 б/н4 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|