
>
Актуальність створення композиційних систем на основі продуктів переробки харчової кістки [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко //
Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : збірник матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 12-14 верес. 2007 р. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - С. 41-42.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|