>
Перцевой, Федір Всеволодович.Актуальність використання меду та порошку горіхового у виробництві шоколадних батончиків [Текст] / Ф. В. Перцевой, С. П. Боковець //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Матеріали наук.-практ. конф. викладачів, аспірантів та студентів Сум. НАУ. - 2020. - С. 471.
Додаткові точки доступу:
Боковець, С. П.
Додаткові точки доступу:
Боковець, С. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|