>
Basic ingredients and their analysis during the formation of beer quality [Electronic resource] / N. Penkina, L. V. Tatar, A. Odarchenko, V. Demchenko //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 1. - С. 75-81.. - DOI 10.15673/fst.v12i1.844.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Penkina, N.
Tatar, Larysa
Odarchenko, Andrey
Demchenko, V.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Penkina, N.
Tatar, Larysa
Odarchenko, Andrey
Demchenko, V.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |