
>
Павлюк, І. О.Перспективи використання харчових волокон у рецептурному складі десертної продукції [Текст] / І. О. Павлюк, Н. В. Федак, С. Б. Омельченко //
Павлюк, І. О.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 74.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|