
>
Москальова, Д. В.Торговельний та виробничий методи обліку готової продукції в ресторанному закладі: порівняльний аспект [Текст] / Д. В. Москальова, А. І. Кашперська //
Москальова, Д. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 140.
Додаткові точки доступу:
Кашперська, Анастасія Іванівна
Додаткові точки доступу:
Кашперська, Анастасія Іванівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|