
>
Modification of structural and mechanical properties of the extrudate by enrichment with food fibers and lipids [Text] / I. Petik, S. Stankevych, V. Panasenko, K. Syedykh, M. Ponomarova, O. Filenko, I. Balandina, A. Ryabev, S. Zolotaryova, V. Novikova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 3, Issue 6 (135).
Додаткові точки доступу:
Petik, I.
Stankevych, Serhii
Panasenko, V.
Syedykh, K.
Ponomarova, M.
Filenko, O.
Balandina, I.
Ryabev, A.
Zolotaryova, S.
Novikova, Viktoriia
Додаткові точки доступу:
Petik, I.
Stankevych, Serhii
Panasenko, V.
Syedykh, K.
Ponomarova, M.
Filenko, O.
Balandina, I.
Ryabev, A.
Zolotaryova, S.
Novikova, Viktoriia
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|