>
Modification of structural and mechanical properties of the extrudate by enrichment with food fibers and lipids [Electronic resource] / I. Petik, S. Stankevych, V. Panasenko, K. Syedykh, M. Ponomarova, O. Filenko, I. Balandina, A. Ryabev, S. Zolotaryova, V. Novikova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 3, Issue 6. - P. 15-21. - DOI 10.15587/1729-4061.2025.330564.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Petik, I.
Stankevych, Serhii
Panasenko, V.
Syedykh, K.
Ponomarova, M.
Filenko, O.
Balandina, I.
Ryabev, A.
Zolotaryova, S.
Novikova, Viktoriia
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Petik, I.
Stankevych, Serhii
Panasenko, V.
Syedykh, K.
Ponomarova, M.
Filenko, O.
Balandina, I.
Ryabev, A.
Zolotaryova, S.
Novikova, Viktoriia
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |