
>
Погарська, Вікторія Вадимівна.Розробка кріогенної технології та дослідження якості заморожених хлорофіловмісних овочів [Текст] / В. В. Погарська, О. С. Погарський //
Погарська, Вікторія Вадимівна.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 3 квіт. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 153.
Додаткові точки доступу:
Погарський, Олексій Сергійович
Додаткові точки доступу:
Погарський, Олексій Сергійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|